Camera

Naast de thermostaat heeft de Nest ook een camera. Deze camera kan worden aangesloten op de Nest thermostaat en is ook met uw mobiele telefoon te bedienen op afstand. Hierdoor is uw huis niet alleen op de juiste momenten lekker warm, maar is uw huis ook een stuk veiliger wanneer u weg bent.

Via een app uw huis in de gaten houden

Wanneer u van huis bent en wilt uw huis in de gaten houden dan kan dat met de Nest cam. De camera sluit u aan op uw Wifi netwerk en verbind deze vervolgens met een app op uw telefoon. U kunt nu op afstand live beelden bekijken van uw huis via uw telefoon waar u ook bent.

Naast beeld ook geluid beluisteren en praten via de camera

Zien wat er gebeurd is natuurlijk al erg fijn, maar met de Nest camera kunt u ook luisteren of u iets vreemds hoort of als u wilt weten of uw kind aan het huilen is. Op deze manier hoeft u zich nooit onveilig te voelen over wat er bij u thuis gebeurd. Naast het geluid beluisteren kunt u met de Nest camera ook terug praten tegen uw hond of uw kind.

Bekijk beelden terug via het Nest Aware

Nog iets unieks aan de Nest camera is de mogelijkheid om al uw beeldmateriaal terug te kunnen kijken. Hiervoor dient u een abonnement af te sluiten namelijk Nest Aware. Via Nest Aware slaat u de beelden op en kunt u op ieder gewenst moment terug kijken. Niet alleen interessant voor particulieren, maar ook voor bedrijven.