Thermostaat

De nest thermostaat is één van de meest populaire self learning thermostaten voor in huis. Hetgeen zo bijzonder is aan de Nest is dat deze thermostaat zich aanpast aan uw levensstijl. Dit wordt allemaal gemonitord door verbinding te maken met uw telefoon.

Bespaar op uw stookkosten met de Nest thermostaat

De hele gedachten achter de Nest thermostaat is dat u geld bespaart op uw stookkosten. Dit komt doordat u niet onnodig de verwarming aan zal hebben staan wanneer u niet thuis bent. Doordat de Nest verbinding maakt met u telefoon en dus ook weet wanneer u niet thuis bent zal de thermostaat omlaag gaan. Naast wel of niet thuis zijn ziet en kan de Nest veel meer!

Op afstand de verwarming hoger of lager zetten

Doordat de Nest gebruik maakt van een app kunt u op afstand uw thermostaat lager zetten. In het onderstaande filmpje ziet u hoe deze functie van de Nest werkt.

Uw huis ook veilig wanneer u niet thuis bent met de Nest cam en protect

De Nest is uit te breiden met een 2 tal producten, namelijk de cam en protect. Met de camera en rookmelder heeft de Nest een compleet aanbod welke allemaal met elkaar samen werken. Onze installateur Elektricien Amsterdam kan u, naast het nest installeren van de Nest thermostaat, ook helpen met het installeren van de cam en protect.